طرز تهیه نان چاباتا ایتالیایی

ciabatta bread recipe 300x169 طرز تهیه نان چاباتا ایتالیایی

چاباتا نان حجیم ایتالیایی

طرز تهیه نان چاباتا با خمیر ترش فوق العاده

نان چاباتا یا نان سیباتا یک نان حجیم ایتالیایی هست که با خمیر ترش تهیه می شود و می تواند جانشین مناسبی برای نان باگت و نان فرانسوی برای تهیه انواع ساندویچ ها باشد.

نان چاباتا یا Ciabatta Bread یک نان حجیم ایتالیایی هست که مدتی جانشین نان باگت فرانسوی شده بود . این نان در سراسر دنیا طرفداران خودش را دارد ، در ترکیب این نان علاوه بر آرد و آب از شیر و روغن زیتون و خمیر ترش استفاده می شود.

نان چاباتا با انواع غذا ، سوپ و سالاد سرو می شود.

نان چاباتا تنوع زیاد زیادی دارد و مقدار گلوتن نان چاباتا خیلی بالاست بنابراین اگر به گلوتن آلرژی دارید نمی توانید از این نان استفاده کنید.

بیشتر بخوانید:  نحوه استفاده از موکاپ برای تهیه قهوه ( آموزش تصویری)

سطح نان چاباتا ترد هست و درونش بافت نرمی دارد و می توانید به عنوان پایه انواع ساندویچ به جای نان باگت از آن استفاده کنید.

 

ciabatta bread recipe 1 طرز تهیه نان چاباتا ایتالیایی
EJTK34 Sliced bread Ciabatta and extra virgin Olive oil on wooden background

رسپی پخت نان چاباتا ایتالیایی

نان چاباتا

مواد لازم نان چاباتا

برای 8 نفر

خمیر ترش تازه یا خشک 15 گرم
آرد  900 گرم
آب ولرم 500 میلی لیتر
شیر ولرم  5 قاشق غذاخوری
روغن زیتون  4 قاشق غذاخوری
نمک 2 قاشق چایخوری
 روغن مایع یک قاشق غذاخوری

 

ciabatta bread recipe 2 طرز تهیه نان چاباتا ایتالیایی

طرز تهیه نان چاباتا ایتالیایی

طرز تهیه نان چاباتا

نصف خمیر ترش را خرد کنید و با نصف آب ولرم مخلوط کنید تا حل شود و رویش را با پارچه بپوشانید و 15 لحظه درمحلی گرم قرار دهید تا استراحت کرده و ورز آید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه قیمه های کلاسیک مرغ

حدود 350 گرم از آرد را کم کم به مایع خمیر ترش افزایش کنید و هم بزنید و دوباره رویش را دستمال بکشید و نیم ساعت استراحت دهید.

در این زمانه باقی مانده خمیر مایه را با شیر مخلوط کرده و هم بزنید تا حل شود.

خمیر را افزایش کرده ، روغن زیتون ، نمک و بقیه آب و آرد را افزایش کرده و با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود.

خمیر را روی سطحی صاف ورز دهید تا یکدست شود.

روی خمیر را روغن مایع بمالید و با پارچه رویش را بپوشانید و یک ونیم ساعت در محلی گرم قرار دهید تا حجمش دو مساوی شود.

ciabatta bread recipe 3 طرز تهیه نان چاباتا ایتالیایی

طرز تهیه نان چاباتا حجیم شده با خمیر ترش

دوباره کمی خمیر را ورز دهید تا هوای افزایش اش گرفته شود سپس به 4 اقبال مساوی تقسیم کنید و هر کدام را رول کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه خلال پوست پرتقال

کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید یا این که چرب کنید  و داخل هر سینی دو رقم رول خمیر قرار دهید و رویشان را کمی با دست فشار دهید سپس با دستمال رویشان را بپوشانید و دوباره شکیبایی کنید تا حجمشان دوبرابر شود.

نان ها را به مدت نیم ساعت در فری که با دمای 220 درجه سانتیگراد گرم شده هست قرار دهید تا بپزد. بهتر هست هنگام پخت نان چاباتا سینی را در طبقه اول فر قرار دهید و یک کاسه آب هم کف فر بگذارید. در آخرین مرحله در صورت متمایل‌شدن میتوانید مقداری زیتون سیاه خرد شده به خمیر نان افزایش کنید.

 

برگرفته از بیتوته

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه انواع غذا با گوجه

طرز تهیه انواع غذا با گوجه فرنگی طرز تهیه 8 نوع غذا با گوجه، از …