طرز تهیه کیک جنگل سیاه

%name طرز تهیه کیک جنگل سیاه

طرز تهیه کیک جنگل سیاه

طرز تهیه کیک بلک فارست، کیک جنگل سیاه

کیک جنگل سیاه یا بلک فارست یک کیک آلمانی با آشکار و طرز تهیه گوناگون و خوشمزه هست که قطعا یک بار باید تست کنید.

کیک جنگل سیاه یا بلک فارست ( به انگلیسی : Black Forest ) یک کیک آلمانی هست که دستور تهیه متفاوتی دارد. دستور اصلی این کیک با نوعی نوشیدنی الکلی تهیه میشود به همین دلیل معروفیت زیادی دارد . در ادامه مقاله دو روش برای تهیه کیک جنگل سیاه به شما آموزش میدهیم یک دستور با کمپوت گیلاس و یک دستور با شربت آسان .

اختلاف بارز این کیک در تزئین سطح کیک با شکلات رنده شده یا ورقه های شکلاتی هست که حالت جنگلی به سطح کیک میدهد.

مواد لازم کیک جنگل سیاه

برای 8 نفر

 پودر کاکائو دو سوم لیوان معادل ۵۷ گرم
آرد ۲۱۰ گرم
جوش شیرین ۱.۵ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
شکر ۱.۵ لیوان معادل 300 گرم
کره ۱۰۲ گرم
 عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
 تخم مرغ  ۲ رقم
شیر کره (باترمیلک) ۱.۵ فنجان
مواد میانی
آب کمپوت گیلاس ۱/۲ لیوان
کره ۱/۲ لیوان
شکر ۱.۵ لیوان معادل 220 گرم
قهوه آماده ۱/۴ لیوان
کمپوت گیلاس ۲ قوطی

مواد روی کیک:

شکلات تخته ای رنده شده   ۱/۲ قاشق غذا خوری
شیر خشک (یا پودر قند) ۲ قاشق غذا خوری
آب کمپوتگیلاس ۱/۸ لیوان
خامه قنادی ۲ لیوان

%name طرز تهیه کیک جنگل سیاه

طرز تهیه کیک جنگل سیاه

طرز تهیه کیک جنگل سیاه

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

کف قالب را کاغذ روغنی بیندازید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه نان روغنی خوشمزه و سنتی

مواد خشک کیک را با هم مخلوط نموده 3 بار الک کنید.

کره هم دما با تاق را با شکر هم بزنید تا کرم رنگ شده وشکر حل شود.

تخم مرغ ها را یکی یکی در حال هم زدن به کره افزایش کنید و در آخر وانیل و سپس باتر میلک را به مواد بیفزایید و هم بزنید تا یکدست شود.

مواد خشک را کم کم به مواد تر افزایش کنید و تنها در حدی که خمیر یکدست شود هم بزنید.

خمیر کیک آماده شده را در 3 قالب تقسیم کنید یا در 3 نوبت بپزید. دوران پخت کیک در فر حدود 25 لحظه هست.

بعد از پخت کیک اجازه دهید کاملا سرد شود سپس از قالب سوا کرده و روی توری بگذارید تا رطوبتش از بین برود.

روی سطح کیک را با خلال دندان سوراخ کرده و رویش نصف پیمانه آب کمپوت گیلاس بریزید.

برای تهیه مواد میانی کیک بلک فارست یا جنگل سیاه کره را به همراه شکر و مقدار کمی نمک هم بزنید تا نرم و پف دار شود سپس قهوه آماده شده را به آن افزایش کرده دوباره مخلوط کنید.

بین لایه های کیک را با کرم کره پر کنید و رویشان گیلاس های کمپوت بدون هسته بچینید.

در صورت متمایل‌شدن میتوانید کیک را به مدت 1 تا 2 روز داخل کاسه در بسته داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

برای تهیه پوشش روی کیک خامه قنادی و شیر خشک را هم بزنید تا قالب بگیرد.

میتوانید کاسه را روی یخ قرار دهید تا خامه بهتر قالب بگیرد و در آخر آب کمپوت را افزایش کرده و کرم خامه ای را روی کیک بکشید و سپس شکلات رنده شده رویش بپاشید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه کیک ساده

مواد لازم کیک جنگل سیاه به روش دوم

مواد لازم کیک اسفنجی برای پایه کیک

 تخم مرغ  دو رقم
شکر 60 گرم
آرد 60 گرم
کره  یک قاشق غذاخوری
  وانیل  چند قطره

مواد لازم برای کیک کاکائویی تخته ای

زرده تخم مرغ سه رقم
شکر 50 گرم
سفیده تخم مرغ سه رقم
شکر 25 گرم
آرد 40 گرم
کاکائوی پررنگ 20 گرم
کره 20 گرم
آب و شکر (شربت بعد از پختن) دو قاشق غذاخوری

%name طرز تهیه کیک جنگل سیاه

طرز تهیه کیک جنگل سیاه

طرز تهیه کیک جنگل سیاه روش دوم

قبل از ابتدا کار پایان مواد را 2 ساعت قبل از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسند.

فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

یک قالب کیک 20 سانتی متری را چرب کنید و کناری بگذارید.

کره را بعد ازذوب کردن و کناری بگذارید خنک شود.

در این دستور نیاز به دو مدل کیک اسفنجی آسان و کیک کاکائویی دارید.

برای درست کردن کیک اسفنجی دو رقم تخم مرغ  را هم بزنید و سپس شکر را افزایش کرده به هم زدن ادامه بدهید تا سفت شده و حالت ابری پیدا کند.

وانیل را افزایش کرده و سپس آرد را روی مواد الک کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

کره را به مایه کیک افزایش کرده و هم بزنید یکدست شود سپس خمیر را داخل قالب ریخته به مدت 12 – 13 لحظه در فر بگذارید بپزد.

بیشتر بخوانید:  شیرینی نارگیلی با آرد

برای تهیه کیک کاکائویی زرده و سفیده تخم مرغ را سوا کنید.

سفیده را به همراه 50 گرم شکر خوب بزنید تا سفت و پفکی شود.

زرده را با 25 گرم شکر هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.

سفیده را به زرده افزایش کرده و با آرامی با لیسک در یک سمت مخلوط نمایید. سپس مواد خشک را که با هم الک کرده اید در چند مرحله به تخم مرغ ها افزایش کنید و در آخر کره را به مواد بیفزایید و در حد یکدست شدن خمیر مخلوط نمایید.

خمیر کیک کاکائویی را در یک قالب 25 سانتی که کفش را با کاغذ روغنی پوشانده اید بریزید و به مدت 10 – 15 لحظه در فر بگذارید بپزد. بعد از حاضر شدن اجازه دهید خنک شود سپس از قالب خارج کرده و کاغذ روغنی اش را سوا کنید.

در این دوری کیک اسفجی را که از قالب خارج کرده اید از وسط یک برش افقی بزنید تا دو کیک دایره ای داشته باشید.

کیک کاکائویی را به صورت نواری با عرض 3 سانتی متر برش بزنید. رویشان کمی شربت بزنید تا مرطوب شود و روی لایه کیک اسفنجی به صورت کلاف به هم بپیچید و کمی فشار دهید به هم بچسبند، رویشان را خامه کشی کرده و کمپوت گیلاس بدون هسته قرار دهید.

لایه دوم کیک اسفنجی را رویش قرار داده و دور تا دورش را خامه کشی کرده و با شکلات رنده شده بپوشانید.  روی کیک را با شکوفه خامه و گیلاس تزئین کنید.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

3 روش طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا

طرز تهیه کیک باقلوا طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه و مجلسی کیک شربتی همان کیک …