طرز تهیه کیک مکزیکی خوشمزه با 2 روش متفاوت

(*2*)

طرز تهیه کیک مکزیکی با گاناش شکلاتی

آموزش پخت کیک مکزیکی با طعمی فوق العاده

کیک مکزیکی یکی از انواع کیک شکلاتی های خوشمزه خانگی میباشد که میتوانید با گاناش شکلات یا کرم پاتیسیر آن را تزئین نمایید.

کیک مکزیکی خانگی یکی از انواع کیک های شکلاتی محسوب میشود. شما با کمی مهارت میتوانید یک کیک مکزیکی خوشمزه خانگی داشته باشید. در ادامه مقاله دو روش متفاوت برای تهیه کیک مکزیکی خوشمزه را با شما در میان میگذاریم. اختلاف ظاهری اصلی کیک مکزیکی خانگی با سایر کیک های شکلاتی در تزئین روی کیک با سس شکلات و کرم رویال میباشد.

کیک مکزیکی با روکش گاناش شکلاتی

مواد لازم کیک مکزیکی با روکش گاناش شکلاتی

مواد لازم برای 10 نفر

روزگار تهیه 30 لحظه

روزگار پخت 45 لحظه

 تخم مرغ ۶ رقم
شکر ۱ لیوان
آب ۱/۴ لیوان
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری
آرد ۲ لیوان سرخالی
گردو ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۴ لیوان
کاکائو ۱ قاشق غذا خوری
قهوه ۱ قاشق مربا خوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

مواد لازم سس شکلات

 شیر ۱ لیوان
پودر کاکائو ۴ قاشق غذا خوری
شکر ۶ قاشق غذا خوری

مواد لازم کرم رویال

 تخم مرغ (سفیده) ۱ رقم
شکر ۱ قاشق غذا خوری
پودر قند ۱ قاشق غذا خوری
وانیل‏ ۱/۴ قاشق چای خوری

مواد لازم گاناش شکلات

 شکلات 200 گرم
خامه صبحانه  200 گرم

mexican cake 02 طرز تهیه کیک مکزیکی خوشمزه با 2 روش متفاوت

طرز تهیه کیک مکزیکی با روکش گاناش شکلاتی

طرز تهیه کیک مکزیکی با روکش گاناش شکلاتی

آرد ، بکینگ پودر ، کاکائو و قهوه را مخلوط نموده سه بار الک کنید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه مرنگ ( شیرینی پفکی )

برای تهیه کیک ابتدا تخم مرغ ها را هم بزنید از حالت لختگی درآید سپس وانیل و شکر را افزایش کرده به مدت 10 لحظه با دور سریع همزن بزنید.

حین هم زدن آب و سپس روغن را افزایش کنید.

آرد را در سه مرحله افزایش کرده با لیسک و آرامی به خورد مواد بدهید تا خمیر یکدست شود.

گردو نگینی را با مواد مخلوط نمایید.

کف قالب را کاغذ روغنی انداخته و کیک را به مدت 30 – 45 لحظه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده ، قرار دهید تا بپزد.

بعد از سرد شدن کیک را به دو بخت مساوی تقسیم کرده بین کیک را با خامه ، میوه و گردو پر کنید. روی کیک را با خامه بپوشانید و سپس رویش سس شکلات بریزید و با کرم رویال از داخل به خارج کیک حلقه هایی دور از هم رسم کنید و سپس با دم قاشق خطوطی شعاعی از داخل به سمت خارج کیک بکشید و سپس بین این خطوط ، خطوطی از خارج به داخل کیک بکشید تا کرم رویال روی کیک طرح جناقی پیدا کند.

برای تهیه کرم رویال پایان مواد را مخلوط نموده با همزن بزنید تا شکل بگیرد ولی زیاد سفت نشود سپس داخل قیف ریخته و روی کیک را تزئین کنید.

برای تهیه سس شکلات پایان مواد را مخلوط کرده روی حرارت به جوش آورید تا کمی غلیظ شود و بعد از این که از حرارت افتاد روی کیک را کاملا با سس شکلات بپوشانید.

بیشتر بخوانید:  طرز تهیه انواع مافین شکلاتی

در صورتی که نمیخواهید از کرم رویال و سس شکلات برای روی کیک استفاده کنید میتوانید از گاناش شکلات برای تزئین کیک استفاده کنید. برای تهیه گاناش شکلات خامه و شکلات را روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم تا کاملا یکدست شود سپس از روی حرارت برداشته و کمی که سرد شد روی کیک را با گاناش کاور میکنیم.

نکته : دستور اصلی کیک تزئین با کرم رویال و سس شکلات میباشد ولی شما میتوانید روی کیک را با گاناش بپوشانید.

کیک مکزیکی با کرم پاتیسیر

مواد لازم کیک مکزیکی با کرم پاتیسیر

 تخم مرغ 6 رقم
آرد سفید  6 قاشق سوپخوری
شکر  6 قاشق سوپخوری
کاکائو  2 قاشق سوپخوری
بکینگ پودر 2 قاشق مرباخوری
 کرم رویال  به دلخواه
مارمالاد زرد آلو یا کرم پاتیسیر 1/5 لیوان
شکلات بدون مغز  150 تا 200 گرم

مواد لازم کرم پاتیسیر

 شیر ولرم 1 و1/2 پیمانه
زرده تخم مرغ  3 رقم
وانیل 1/2 قاشق چایخوری
نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
شکر 1/3 پیمانه
آرد سفید  2 قاشق غذاخوری

mexican cake 03 طرز تهیه کیک مکزیکی خوشمزه با 2 روش متفاوت

طرز تهیه کیک مکزیکی با کرم پاتیسیر

طرز تهیه کیک مکزیکی با کرم پاتیسیر

کف قالب کیک کاغذ روغنی انداخته و فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

سفیده تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تا کاملا سفت شود و در صورت برخلاف کردن کاسه جا به جا نشود.

زرده تخم مرغ را با شکر هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس کاکائو و بکینگ پودر را به آن افزایش کرده هم بزنید یکدست شود.

بیشتر بخوانید:  شیرینی نارگیلی با آرد

سفیده را به زرده افزایش کرده با لیسک به صورت دورانی به خورد هم بدهید سپس آرد الک شده را در 3 مرحله به مواد افزایش کرده و به همان حالت دورانی به خورد مواد بدهید که پف تخم مرغ نخوابد.

کیک را به مدت 50 لحظه در فر قرار دهید تا بپزد.

بعد از خنک شدن کیک را از قالب خارج کرده به سه لایه برش بزنید و بین لایه ها کرم پاتیسیر یا مارمالاد بمالید و لایه ها را روی هم قرار دهید سپس شکلات را رنده کرده  به صورت بن ماری ذوب کنید و روی کیک را کاملا کاور کنید. کرم رویال را مطابق دستور بالا تهیه کرده به صورت خطوط حلقه ای روی کیک کشیده و تزئین کنید.

برای تهیه کرم پاتیسیر زرده تخم مرغ را به همراه شکر با دور سریع هم بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود سپس وانیل را افزایش کنید.

شیر را افزایش کرده با همزن دستی ، هم بزنید یکدست شود .

مخلوط آرد و نشاسته را الک کرده به مواد افزایش کرده و مخلوط نمایید.

مخلوط را داخل یک کاسه نچسب روی شعله ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. شعله را خاموش کنید.

در این مرحله میتوانید با انواع عصاره کرم را طعم دار کنید مثلا 50 گرم شکلات سفید به آن افزایش کنید و هم بزنید تا ذوب شود.

کرم پاتیسیر را 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید و سپس استفاده کنید.

 

منبع: بیتوته

مطلب پیشنهادی

3 روش طرز تهیه کیک شربتی یا کیک باقلوا

طرز تهیه کیک باقلوا طرز تهیه کیک شربتی خوشمزه و مجلسی کیک شربتی همان کیک …