5 نوع کیک زعفرانی خوشمزه، سریع و حرفه‌ای

عصرونه یکی از وعده های مورد علاقۀ منه. درست وسط روز که احساس گرسنگی میکنی، یه کیک زعفرانی خوشمزه، با یه چای زعفرانی خوشمزه حسابی حال آدمو جا میاره. هم گرسنگیتو رفع می‌کنه، هم بهت انرژی و شادی می‌ده.

اگر شما هم مثل من کیک های خونگی به ویژه کیک های زعفرانی خونگی رو خیلی دوست دارید، اینجا یه جای شیرین برای شماست. با ما و دستور پخت ۴ نوع کیک زعفرانی خوشمزه همراه باشید.

3fticv509unt89y45yvt854u 300x300 5 نوع کیک زعفرانی خوشمزه، سریع و حرفه‌ای

کیک زعفرانی ساده

مواد لازم

آرد: ۲ پیمانه

شکر: ۱ پیمانه

شیر: ۳/۴ پیمانه

تخم مرغ: ۴ عدد

زعفران قاینات : ۱/۲ فنجان

روغن: ۱/۴ پیمانه

عسل: ۴ قاشق غذاخوری

پسته: ۲ قاشق غذاخوری

هل: ۱/۲ قاشق غذاخوری

وانیل:  ۱ قاشق چایخوری

بکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری

گلاب: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

مرحلۀ اول

زعفران صادراتی آلنج  رو بسابید، و بذارید که دم بکشه.

مرحلۀ دوم

مقداری از عسل و زعفران دم کشیده‌تون رو برای تزئین بردارید و کناری بذاریدش. (دو قاشق غذا خوری عسل و دو قاشق غذا خوری زعفران)

مرحلۀ سوم

تخم مرغ، شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. لطفا توی ریختن وانیل دقت کنید که کیک عزیزتون تلخ نشه!

مرحلۀ چهارم

شیر، عسل، زعفران و گلاب رو به موادتون اضافه کنید و حدود ۵ دقیقه هم بزنید.

مرحلۀ پنجم

آرد رو چند بار الک کنید. و به صورت مرحله ای به موادتون اضافه کنید و هم بزنید.

مرحلۀ ششم

ظرف مورد نظر خودتون رو انتخاب کنید، کف اون رو با روغن چرب کنید، و مواد مورد نظرتون رو بریزید داخلش.

مرحلۀ هفتم

اجازه بدید فر نیم ساعت با دمای ۱۷۰ درجه گرم بشه.

مرحلۀ هشتم

کیک رو درون فر بذارید و اجازه بدید تا بپزه. حدود ۴۵ دقیقه زمان برای پختن کیک کافیه. ولی بعد ۳۵ دقیقه میتونید چک بکنید که کیک پخته یا نه. به هیچ عنوان در فر رو تا قبل از نیم ساعت باز نکنید.

مرحلۀ نهم

تا کیک پخته می شه، عسل رو گرم کنید و زعفران و خلال پسته رو بهش اضافه کنید.

مرحلۀ دهم

کیک که پخت، مخلوط عسل و زعفران و خلال پسته رو روش بریزید و تزئین کنید. کیک زعفرانی ساده شما آماده است. نوش جان!

فراموش نکنید که میتوانید با خرید زعفران از کشاورز و به کمک سایت آلنج این کیک خوشمزه را درست کنید.

34ctvm39it8ub3598thbc54ioh 240x300 5 نوع کیک زعفرانی خوشمزه، سریع و حرفه‌ای

کیک زعفرانی اسفنجی

مواد لازم

آرد قنادی: ۲/۵ لیوان

تخم مرغ: ۴ عدد

شکر: ۱/۵ لیوان

شیر گرم: ۲/۳ لیوان

وانیل: ۱/۲ قاشق چایخوری

روغن مایع: ۱/۲ لیوان

بکینگ پودر: ۱ قاشق چایی خوری

زعفران دم کرده ۵ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

مرحلۀ اول

آرد و بکینگ پودر رو با هم قاطی کنید و دوبار الکش کنید.

مرحلۀ دوم

سفیده‌های تخم مرغ رو از زرده‌هاش جدا کنید و سفیده رو تا وقتی که کف کنه هم بزنید.

مرحلۀ سوم

سه قاشق غذا خوری شکر رو به سفیده ها اضافه کنید و اونقدر هم بزنید که موقعه برعکس کردن ظرف نریزه. بعد در یخچال قرارش بدید.

مرحلۀ چهارم

زرده های تخم مرغ رو با شکر باقی مونده و وانیل ترکیب کنید و پنج دقیقه هم بزنید. تا وقتی که کمرنگ و کش دار بشه.

بیشتر بخوانید:  نرم افزار و پروژه آماده افتر افکت:

مرحلۀ پنجم

شیر رو هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

مرحلۀ ششم

کره رو به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

مرحلۀ هفتم

زعفران دم کشیدۀ رو هم به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.

مرحلۀ نهم

آرد رو در دو مرحله به مواد اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید.

مرحلۀ دهم

سفیده‌های تخم مرغ رو هم در سه مرحله اضافه کنید و هم بزنید.

مرحلۀ یازدهم

کاغذ روغنی رو کف ظرف مورد نظرتون بذارید و مواد کیک رو بریزید روش.

مرحلۀ دوازدهم

اجازه بدید فر ۱۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه گرم شود.

مرحلۀ سیزدهم

بعد از ۱۵ دقیقه کیک رو داخل فر بذارید. حدود ۵۵ دقیقه برای پخت کیک لازمه اما بعد از ۴۵ دقیقه می‌تونید تست کنید که پخته یا نه ولی زودتر در فر رو باز نکنید.

کیک زعفرانی اسفنجی شما آماده است. نوش جان!

فروشگاه آلنج در صادرات زعفران حرف های بسیاری برای گفتن دارد.

34tvi5309tu398tu38o5itjh 300x160 5 نوع کیک زعفرانی خوشمزه، سریع و حرفه‌ای

کیک زعفرانی خیس

مواد لازم

تخم مرغ: ۳ عدد

شکر: ۱.۵ پیمانه

شیر: ۱/۲ پیمانه

گلاب: ۱/۲ پیمانه

روغن: ۱/۲ پیمانه

آرد: ۲.۵ پیمانه

بکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری

زعفران دم کرده ۱/۴ پیمانه

وانیل: ۱/۸ قاشق چای خوری

مواد لازم برای شربت کیک :

آب: ۱/۴ پیمانه

شکر: ۲ قاشق غذا خوری

پودر هل: ۱/۸ قاشق چای خوری

طرز تهیه

مرحلۀ اول

تخم مرغ ها و وانیل رو درون ظرفی هم بزنید.

مرحلۀ دوم

شکر رو کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا وقتی که کشدار بشه.

مرحلۀ سوم

زعفران دم کشیدۀ اصلی رو که خریداری کردید رو به مواد اضافه کنید و چند دقیقه دیگه هم بزنید تا رنگ بگیره.

مرحلۀ چهارم

روغن، گلاب و شیر رو جدا جدا به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

مرحلۀ پنجم

آرد رو با بکینگ پودر الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و همش بزنید.

مرحلۀ ششم

ظرف مورد نظر خودتون رو چرب کنید و کاغذ روغنی کف ظرف پهن کنید. و بعد مواد کیکتون رو توش بریزد.

مرحلۀ هفتم

به مدت ۴۵ دقیقه کیک رو توی فر، با دمای ۱۸۰ درجه بذارید که بپزه.

طرز تهیه شربت برای کیک خیس زعفرانی

مرحلۀ اول

نوبتیم که باشه نوبت درست کردنه شربت خوشمزه برای کیک خیسمونه. آب شکر و پودر هل رو روی شعله بذارید تا کمی غلیظ بشه.

مرحلۀ دوم

روی سطح کیک سوراخ های کوچیک کوچیک درست کنید و به اندازه کافی روش شربت بریزید. البته حواستون باشه که یه وقت شربت زیادی نریزید که خدای نکرده کیکتون خمیر بشه و تمام زحماتتون از بین بره.

کیک زعفرانی خیس شما آماده است. نوش جان!

برای آشنایی بیشتر با قیمت زعفران به سایت آلنج مراجعه کنید.

34tvoc389vucn9tc3io5thio45vhtyio 300x231 5 نوع کیک زعفرانی خوشمزه، سریع و حرفه‌ای

کیک زعفرانی با ماست

مواد لازم

تخم مرغ: ۴ عدد

روغن مایع: ۱ پیمانه

ماست: ۳/۴پیمانه

آرد سفید قنادی:  ۲ پیمانه

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری

شکر: ۱ پیمانه

زعفران دم کرده: ۴ قاشق چای خوری

طرز تهیه

مرحلۀ اول

آرد و بکینگ پودر رو با هم الک کنید و کناری بذارید.

بیشتر بخوانید:  زانتان گام را از کجا تهیه کنیم؟

مرحلۀ دوم

تخم‌مرغ‌ها رو همراه با شکر بزنید تا کشدار بشه.

مرحلۀ سوم

روغن، ماست و زعفران رو اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط بشن.

مرحلۀ چهارم

آرد و بکینگ پودر الک شده رو کم کم اضافه کنید و با لیسک یا کفگیر به صورت دورانی هم بزنید.

مرحلۀ چهارم

فر رو روی دمای ۱۸۰ بذارید که یه ربع ساعت گرم بشه.

مرحلۀ پنجم

کف ظرف مورد نظرتون روغن بمالید و مواد کیک رو توش بریزد. بعد داخل فر از قبل گرم شده قرار بدید و ۴۰ تا ۵۰ دقیقه بهش فرصت پخت بدید. کیک زعفرانی و ماست شما آماده است. نوش جان!

به پایان رسید این دستور ، کیک های زعفرانی هنوز باقی هستن! بله این دستور هم تموم شد. وقت اون رسیده که دست به کار بشید. راستی اگر دوست دارید دسر‌های زعفرانی بیشتری یاد بگیرید، سری به مقاله دسر های زعفرانی ما هم بزنید.

مثه همیشه خوشحال میشیم اگه نظرات خودتونو با ما به اشتراک بذارید و بهمون بگید کدوم کیک زعفرانی، کیک مورد علاقۀ شماست؟ من که خودم کیک زعفرانی خیس رو خیلی دوست دارم!

3clk3tuy934ojt 300x169 5 نوع کیک زعفرانی خوشمزه، سریع و حرفه‌ای

دستور پخت کیک زعفرانی

مرحله اول

برای تهیه کیک زعفرانی ساده ابتدا آرد را به همراه بکینگ پودر مخلوط می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه زرده ها و سفیده های تخم مرغ را با دقت کامل جدا می کنیم و سفیده ها را داخل یک کاسه مناسب می ریزیم.

مرحله دوم

سفیده هایی تخم مرغ را با دور تند همزن به اندازه ای می زنیم که کف کند، سپس ۳ قاشق غذاخوری از شکر را به سفیده تخم مرغ اضافه می کنیم و به اندازه هم می زنیم که سفیده کاملا فرم بگیرد و زمانی که ظرف را بر گرداندیم نریزد.

مرحله سوم

حالا سفید فرم گرفته را در یخچال قرار می دهیم و زرده های تخم مرغ را به همراه باقیمانده و وانیل به مدت ۵ دقیقه هم می زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. در ادامه شیر را اضافه می کنیم و ۳۰ ثانیه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکسان شود.

مرحله چهارم

در این مرحله زعفران دم کرده را اضافه می کنیم و در حدی می زنیم که با دیگر مواد یکدست شوند. در ادامه روغن مایع را اضافه کرده و ۳۰ ثانیه دیگر مواد را هم میزنیم. حالا همزن را کنار می گذاریم و آرد را در دو مرحله به مواد اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مواد را به صورت دورانی مخلوط می کنیم تا آرد با دیگر مواد یکدست شود. در ادامه سفیده های تخم مرغ را در سه مرحله به مواد اضافه می کنیم و به آرامی هم می زنیم تا پف سفیده های تخم مرغ نخوابد.

مرحله ششم

در این مرحله قالب مورد نظرمان را با کاغذ روغنی یا روغن جداکننده کیک پوشش می دهیم سسپ مایه کیک را داخل قالب می ریزیم و سه مرتبه محکم به کف کار می کوبیم تا هوای اضافی موجود در مایه کیک خارج شود.

بیشتر بخوانید:  حرفِ حساب در قاب تصویر

مرحله هفتم

حالا قالب را داخل فری که از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم قرار می دهیم تا کیک آماده شود. برای اماده شد این کیک حدود ۴۵ تا ۵۵ دقیقه زمان نیاز است که پس از گذشت ۴۵ دقیقه می توانیم با خلال دندان کیک را تست کنیم.

مواد لازم برای تهیه کیک باقلوایی زعفرانی

زمان پخت60

بیکینگ پودربیکینگ پودر

تخم مرغ سه عدد

شیر کم‌ چرب دو سوم پیمانه

پودر نارگیل یک ‌دوم پیمانه

وانیل یک ‌چهارم قاشق چای‌ خوری

آرد سفید دو پیمانه

شکریک پیمانه

روغن یک ‌سوم پیمانه

بهترین طرز تهیه کیک باقلوایی زعفرانی

معمولاً در بیشتر مهمانی ها و مراسم ها انواع مختلف کیک و شیرینی برای پذیرایی از مهمان ها تهیه می شود که برای تهیه آن ها یا به قنادی ها مراجعه می کنید و یا خودتان داخل خانه دست به کار می شوید و یک کیک یا شیرینی خوشمزه تهیه می کنید.

یکی از انواع کیک هایی که طعم بسیار لذیذی دارد و به راحتی می‌ توانید آن را در خانه تهیه کنید کیک باقلوایی زعفرانی است که در کنار یک لیوان نوشیدنی یا یک چای، یک میان وعده لذت بخش را برای شما فراهم می کند.

در این مطلب با طرز تهیه کیک باقلوایی زعفرانی آشنا خواهد شد و مواد لازم برای تهیه این کیک را مشاهده می کنید. البته این مواد برای 4 نفر در نظر گرفته شده و اگر بخواهید برای تعداد نفرات کمتر یا بیشتر کیک‌ باقلوا تهیه کنید باید با رعایت نسبت ها مقادیر مواد اولیه را تغییر دهید.

آماده سازی مواد اولیه کیک‌ باقلوا نیم ساعت طول می‌ کشد و حدود نیم ساعت تا یک ساعت برای پختن آن زمان نیاز دارید.

دستور تهیه کیک باقلوا

در اولین مرحله برای تهیه کیک باقلوا باید دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا فضای داخلی آن برای قرار دادن محتویات کیک آماده شود.

سپس باید درون یک کاسه تخم مرغ و وانیل بریزید و آنها را هم بزنید تا دو برابر حجم اولیه شوند. بعد از این که حجم آنها زیاد شد به صورت تدریجی و مرحله ای شکر را به آنها اضافه کنید و این بار با دور متوسط همزن محتویات را هم بزنید که مایه حاصله کشدار باشد.

اکنون روغن را اضافه کنید و مجددا آن را هم بزنید و بعد شیر را اضافه کنید و باز هم محتویات را هم بزنید.

داخل یک کاسه جدا بکینگ پودر و آرد را مخلوط کنید و مقداری هم نمک به آن اضافه کنید و بعد آرد را روی مواد الک کنید و پوست نارگیل را هم به آن اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا یکدست و نرم شود.

در مرحله بعدی باید کف قالب کیک را با استفاده از یک قلم مو با روغن چرب کنید و کمی آرد بپاشید و مایه کیک را درون قالب بریزید و حدود 40 دقیقه قالب‌ کیک به همراه محتویات آن را درون فر قرار دهید.

مطلب پیشنهادی

انتخاب شال مناسب

خرید شال، یکی از حساس ترین مراحل خرید در زندگی هر خانم است. چرا که، …